EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

 

Kedves Látogatóm!

https://www.facebook.com/amigurumilovelygirl/  

csoportkep.jpg

Hallottad már a szót: AMIGURUMI?

Az amigurumi egy japán horgolási technika. Maga a szó horgolt, illetve kötött játékot jelent. Az ami szó: horgolt, a kötött szó: nuigurumi japán szavakat jelenti. E japán szavakból keletkezett az "amigurumi" kifejezés.

Legtöbbször állat figurák készülnek ezzel a technikával, én is ezekkel kezdtem. Más különféle bábuk, tárgyak megalkotása is lehetséges ezzel a technikával, itt csak a képzelet szab határt, az meg ugye határtalan, hála a Jó Istennek!

Sokan foglalkoznak azzal, hogy megálmodják, majd megalkotják a figurákat és annak mintáját pontosan leírják. Nagyon sokan ezek alapján készítik el az adott játékfigurát. Ezek az alkotók által megformált és lejegyzett minták egy része fizetős másik része ingyenesen is elérhető, vagy megrendelhető a neten.

Szép számal vagyunk viszont olyanok, akik minta nélkül saját elképzelés szerint egyedi alkotásokat készítünk. Én is ezek közé az alkotók közé tartozom. Így aztán, mivel ezek a kis alkotások nem minta alapján készülnek, hanem egyenként "fejből" alakítva, csak hasonlítanak egymásra, de nem teljesen ugyan olyanok, mintha minta alapján pontosan számolva készülnének.

 

Ha tudsz horgolni és fontolgatod, hogy te magad is horgolsz amigurumi figurákat, akkor figyelmeztetnelek kell egy súlyos és gyógyíthatatlan fertőzés veszélyére, ami a horgolótűvel terjed!

Ez a gyógyíthatatlan betegség tünetei azonban enyhíthetőek! 

Hogyan? - újabb és újabb gyönyörű színű fonal vásárlásával, és horgolótűvel a kézben meditációs elvonulással.

Én figyelmeztettelek! - mégis tiszta szívből kívánom, hogy te is kapd el ezt a fertőzést!

             

AzAmigurumi Lovely-girl babák úgy születtek, hogy egy napon, a most 11 éves unokám megkért arra, horgoljak a két barátnőjének egy-egy babát, olyan kis "csajokat". Elkészítettem mindkettőt, és kiderült, hogy az ötödik osztályban járó leányoknak nagy örömet szereztünk. Unokámnak születésnapja közeledett, ezért természetesen neki is készítettem egy meglepetés babát, a siker és az öröm itt sem maradt el. 

 csoportkep.jpg

Ekkor határoztam el, hogy teljesen egyedi "kedves kis lányokat" fogok alkotni, mert igencsak nagy örömet lelek egy-egy kis egyéniség megformálásában.
 
Szeretném, ha tudnád, hogy egy-egy baba elkészítésének ideje 8-10 óra (!) ez nem tévedés. Tehát valódi, igényes kézműves termék születik.
 
Egy Amigurumi Lovely-girl  ára brutto 5.800.-Ft. Ez számlás+áfás ár. Ha a megrendelésed esetén szállítani kell a babákat akkor ezt az árat még postaköltség is terhelni fogja.
 
 
A fent látható, zöld nagdrágos Amigurumi Lovely-girl baba már elkelt!
 
Viszont! - a teljes, és folyton bővülő babakészletet, kis gazdájukra várva, az alábbi helyen megtekinthetőek. 

 

https://www.facebook.com/amigurumilovelygirl/

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 69
Heti: 100
Havi: 889
Össz.: 215 732
Oldal: Amigurumi Lovely-girl
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu