EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

 

 

 

 

rafael.jpg

 

 

 

RAFAEL ARKANGYAL

 

 

 

Rafael annyit tesz: “Isten meggyógyít”. Bár a Földnek és lakóinak meggyógyítása Rafael hivatása, Istené a dicsőség. Az arkangyal első teendője, hogy megtisztítson a külső értelem tevékenységétől, emelkedettebbé tegye gondolkodásodat, kiirtson belőled minden tévhitet.

 

Mihelyt megnyílt értelmed és szíved, hited megingathatatlanul felmagasodik, s felemeli tudatodat Örök Éned szintjére. Rafael következő lépése, hogy megjavítja sejtjeidet, szöveteidet, szerveidet, és megtisztítja vérkeringésedet. Ekkor kezd tested a spirituális fény tiszta esszenciájából táplálkozni. Mialatt a rezgések felgyorsulnak, olyan testi jóérzést keltve, amilyenről addig álmodni sem mertél, a szeretet lángnyelvként nyitja meg szíved közepét. A tiszta, feltétlen szeretet középpontjává válsz. Ez a kézzelfogható remegés átterjed tested más centrumaira, felfedve a Szellem csodálatra késztető adományait, amelyek mindeddig szunnyadtak.

 

Rafael és az ő angyali légiója le nem veszi figyelő szemét gyógyító képességeinkről és a gyógyítókról. Angyali látogatóinkat különös örömmel tölti el, ha nyílt szívre és értelemre bukkannak, ami megkönnyíti munkájukat.

 

Akik gyógyítanak, vagy szépséget hoznak a Földre, mind Rafael befolyása alatt állnak. Kérdezd meg őt, hogyan kell lelkedbe befogadni a szépséget, hogy előmozdítsd gyógyulását.

 

Folyamodj Rafaelhez, hogy elvezessen egy gyógyító tér megteremtéséhez. Igyekezz tudatosan a gyógyító angyalokhoz idomulni, életre hívva egy olyan tisztító-finomító légkört, amely megkönnyíti a testi, lelki, érzelmi gyógyulást. Ha szólítod őket, az angyalok irányítják a teljes gyógyulás folyamatát, a kényelem, a megértés és a szeretet burkával körülvéve téged.

 

Tested tulajdon alkotásod. Elmondja neked, mi működik benne, mi nem. Születésünkkor a legtöbben az egyetemes energia természettől fogva szabad áramlása által fönntartott, gyönyörű, életerős testet kaptunk ajándékba. Figyeljük csak meg, mennyire fáradhatatlanok és őszinték a kisgyerekek! Akkor esznek, amikor éhesek, akkor alszanak, amikor elfáradnak, korlátlanul kifejezik érzéseiket. Amikor azután tapasztalatink sémáit követjük, rossz szokások rabjai leszünk. Ezek talán hozzásegítenek a túléléshez, de meggátolják a természetes energia szabad áramlását. Megrögzött negatív szokásaink testi fájdalmat, szenvedést, kimerültséget és kisebb betegségeket okoznak. Ha elsiklasz e jelzések felett, azok fölerősödnek és végül komoly, olykor egyenesen végzetes következményekkel járnak. Nincs más választásod: vagy megteszed, amit gyógyulások érdekében tenned kell, vagy lemondasz testedről.

 

A testnek is van tudata és érzései, amelyek fontos szerepet játszanak. Tanulj meg hallgatni testedre és szeretni azt! Ha szenvedsz, fordítsd erre egész figyelmedet, s ne gyógyszerekkel akarj szabadulni attól, ami aggaszt! Engedd át magad a fájdalomnak, a szíved mélyén Istenhez fohászkodva, s arra kérve Őt: töltsön fel gyógyító erővel!  Kérd Istent, azaz a Teremtő Tudatot, hogy hozza harmóniába testedet,ott, és úgy, ahogyan Ő jónak látja! Igyekezz imád intenzitását a szenvedés intenzitásához mérni, de ne tégy magadon erőszakot! Isten épp úgy jelen van a fájdalomban, mint az elragadtatásban és a szeretetben. Ha imád lehatol lelked legrejtettebb zugaiba, Isten eljön, és transzformálja a fájdalmat. Ne csüggedj! 

 

Az egészség és az életerő természetes állapotunk. A tünetek rávezethetnek arra, hogy megtaláld egyensúlyvesztésed igazi okát. Engedd meg testednek, hogy mély érzéseit felszabadítsa úgy, ahogy kívánja, sokszor mozgás vagy hang alakjában. Amint eljutottál érzéseid elfogadásáig, sőt, üdvözléséig, használd az elmédet arra, hogy gyógyító világosságot gyújtson. Ily módon tested is, értelmed is megnyílik, képes lesz befogadni a gyógyulást, és egyensúlyba kerül.

 

Az elfojtott érzések ott gyülemlenek föl testedben, ahol eredetileg létrejöttek. Ez a testtájék megdermed, mintegy kemény csomóvá fagy, s nem képes többé energiát felvenni és rezegni. Ha elfojtod, tudat alá nyomod ezt a traumát, a fájdalom több életen át nyomon követhet, míg el nem szánod magad arra, hogy szembenézz vele. Egy arra alkalmas személy tested megvizsgálása után segíthet fellelni azt, ami betokosodott, s ha felszabadulsz a trauma alól, bekövetkezik a változás. Kérd Rafael Arkangyalt, hogy vezessen el ahhoz a személyhez, aki ebben segítségedre lehet!

 

Töprengj el helyzeteden és életstílusodon! Hogyan bánsz önmagaddal? Ha fáradt vagy, pihenj! Táplálkozz egészségesen, ahogy tested szükségletei diktálják. Ha rendszeres dohányos vagy, koffein-, alkohol- vagy kábítószer-fogyasztó, ártalmas koszton élsz túlságosan igénybe, veszed magadat, hatolj minél mélyebbre, és tedd fel magadnak a kérdést: mit akarsz megtanulni? Változtass életeden, testi szükségleteidre is figyelve! Ehhez esetleg az kell, hogy új munkát, lakást, kapcsolatokat, barátokat keress, más szokásokat és életstílust vegyél föl. Az tesz beteggé, hogy tagadod, amit tudsz. Lesz benned elég erő a változáshoz! Keresd, ami segíthet ebben, fogadd el igazi érzéseidet! Kérd Rafaelt, hogy küldje el hozzád angyalait, s ők irányítsák szeretettel gyógyulásod folyamatát.

 

Rafael nevének jelentése: “Isten gyógyító hatalma, – Isten gyógyít, – Isten meggyógyít.” Az ásványkövek közül hozzá tartozik a smaragd és a malachit. A teljesség és az egység Arkangyala is egyben.

 

 

 

 f-mandala2010_001.jpg

 

 

 

Rafael Arkangyal a Facebook-on:

 

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001066290183

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 69
Heti: 116
Havi: 905
Össz.: 215 748
Oldal: Rafael Arkangyal
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu