EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

 

 

gabriel.jpg

 

GÁBRIEL  ARKANGYAL

 

ISTEN ereje, Isteni erő, ISTEN az én erőm, erősségem.

 

 

 

Ez a kifejezés mindannyiunkra igaz, nem számít honnan jöttünk, Isten ereje mindig átáramlik rajtunk, és Gábriel segít, hogy  merítsünk ebből az erőből.

 

GABRIEL a hírhozó: Ő jelentette be MÁRIÁNAK JÉZUS jöttét, és azt hogy ki is lesz az Ő FIA. Mohamednek is Ő diktálta a Korán szövegét.

 

Általa jő el a SZENT LÉLEK is, teljhatalma van az Édenkert, a kígyók és a Kerubok fölött.

 

Feladatai többek között: az útmutatás és hogy felébresszen bennünket. Támogatja azokat, akik művészettel és kommunikációval, kapcsolattartással foglalkoznak.

 

Kitárja a lehetőségek kapuit, miközben ihletet ad az eredményes önkifejezéshez. Fontos, hogy hatalmunkat mindig a szeretettel és magasabb rendű cél érdekében használjuk.

 

Útmutatást ad, amikor munkahelyet keresünk, vagy különböző változások állnak előttünk, ha nem látjuk az élet értelmét, s szeretnénk megérteni életünk valódi célját. Segít ha letértünk lelki ösvényünkről, ha új kapcsolatba kezdünk vagy családot szeretnénk alapítani.

 

 

 

 

 

szeretlekkekezust.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 38
Tegnapi: 69
Heti: 107
Havi: 896
Össz.: 215 739
Oldal: Gábriel Arkangyal
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu