EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

 

 

mihaly.jpg

 

MIHÁLY  ARKANGYAL

 

 

 

Mihály arkangyal: "Istenhez hasonló".

 

Ha az ő segítségét kéred, a Teremtő jobb kezének, az isteni akarat és szeretet hírnökének segítségére számíthatsz. Megbízhatsz benne, mindig kristálytiszta útmutatást ad.

 

Ő a mennyei hadsereg vezére, aki lángpallosával lesújt a gonoszra és fáradhatatlanul védelmezi a jót. Ő Isten harcos angyala, az égi seregek legmagasabb rangú vezetője, aki segíti a hozzá fordulókat, és a világ békéjének megvalósítására törekszik.

 

Határtalan ereje lehetővé teszi, hogy egyszerre mindenütt ott legyen, jelenlétét mégis személyesnek és különlegesnek érezed. A többi angyalhoz hasonlóan tiszteletben tartja akaratodat, és nem avatkozik be kérés nélkül. Ám ha egyszer a segítségét kéred, mindig veled lesz, és támogatni fog.

 

Az arkangyalok a mi személyes védőangyalaink vezetői, és mindegyiküknek különleges feladata van. Mihály arkangyalé a védelem, ezért bátorságot és erőt ad, és átsegít életünk változásain.

 

Mihály arkangyal ismeri mindannyiunk isteni életcélját, sorsfeladatát. Ez azt jelenti, hogy tehetségünk és érdeklődésünk segítségével mindannyian egy küldetést teljesítünk, amellyel mások hasznára lehetünk.  Ha nem vagyunk tisztában magasabb rendű életcélunkkal, Mihály arkangyal segít, hogy megtaláljuk azt.

 

 

ezustosszalag.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 24
Tegnapi: 69
Heti: 93
Havi: 882
Össz.: 215 725
Oldal: Mihály Arkangyal
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu