EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

szeretlekkekezust.jpg

HÁZI MOZI

Egy idézettel kezdem:

“Akinek kívül ellensége van, az a saját démonával küzd, a saját árnyékát vetíti ki mindenre, ami körülötte létezik.


Aki már rátalált saját igazi lényére, az egyszerűen a mosolyával hirdeti ezt, és ezzel gyógyít mindenkit, akivel összehozza a sorsa.
Nem ítélkezik, hanem egyszerűen csak szeret.


Mindenkiben, akivel összeér az útja, meglátja az isteni csillagot, mert látja annak csillogását a rárakódott szenny alatt is.


Senkinek nem mondja meg, mit kell tennie, hogyan kell élnie, miről mit kell gondolnia, hanem egyszerűen csak sugározza azt a gyógyító fényt, ami saját igazi lényéből árad, és ebben a ragyogásban minden ember megtalálja a saját útját, ami a valódi lényéhez vezet.”

 

Kedves Vendégem, azt kívánom, hogy mindannyian találjuk meg a saját útunkat, ami valódi lényünkhöz vezet.

Ezen az oldalon kizárólag olyan filmeket ajánlok szíves figyelmedbe, amelyek világító tornyok lehetnek az utunk során.

Nem mondom, hogy nézd meg a filmeket, csak figyelmedbe ajánlom azokat........................

 

Amennyiben nem éred el a filmet az itt jelzett helyen, mert időközben eltávolították onnan, légyszíves keress rá a filmre cím szerint, biztosan megtallod egy másik helye!

szeretlekkekezust.jpg

sorminta2.jpg

jezus_arca.jpg

 

A TALÁLKOZÁS

Az utolsó évtized egyik legjobb keresztény filmje! Öt ember bekényszerül egy útszéli étkezdébe, ahol egy különös találkozás vár rájuk.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=5EkkdhkCkF0&list=PL1DA34217CDD6B4E2

 

 

sorminta2.jpg

 

torinoilepel.jpg

 

JÉZUS IGAZI ARCA - A TORINÓI LEPEL

Sok mindent hallhattál a Lepelről, pro- és contra, most egy filmet nézhetsz meg a sok közül, melyben hallhatsz a Magyar Pray-Kódexről is!

https://www.youtube.com/watch?v=EwK_cpQOYXY

 

 

 

sorminta2.jpg

  

 

chico_xavier.jpg

 

A film címe: AZ OTTHONUNK (OUR HOME, Nosso Lar) 

 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/01/az-otthonunk-nosso-lar-teljes-film.html#.VO91Z3yG_58

(magyar feliratos film)


A film Chico Xavier (eredeti nevén Francisco Cândido Xavier) brazil író és médium regényén alapszik. Xavier élete során több könyvet közvetített mint médium. A film annak a léleknek  a halála utáni történetét meséli el, aki neki ezeket a könyveket sugallta, azaz közvetítette. A film életünk körforgásáról szól.

sorminta2.jpg

 

 A film címe: Az ambíciótól az értelemig

 

“Az élet délutánja nem élhető a délelőtti elvek szerint, mert ami elég volt délelőtt, kevés lesz délután. És ami igaz volt délelőtt, délutánra már hazugság lesz belőle.” 

 

Ezzel a gondolattal kezdődik Az ambíciótól az értelemig című film, ami rámutat arra, hogy az életed délelőtti részén (fiatal korodban) az EGO hogyan is ambicionál az élet megélésére, de aztán (életed délutánján) egyszer eljön egy pillanat, amikor……......... Dr Wayne W. Dyer (főszerepben) a hallgatóinak elmagyarázza, az EGO és a spiritualitás kapcsolatát.

 

Beszél arról, hogy mindig hallgass a belső hangodra, mert az megmutatja, merre tarts, merre haladj élet utadon, hogy EGO nélkül (félelem nélkül), megtaláld életcélodat. Ha megérted, hogyan vezet az út „az ambíciótól az értelemig”, akkor meghallod végre  "a benned levő Isten."-t. Ezt, egészen biztosan mindannyian szeretnénk.

 

Sokat hallhattál és talán olvastál is arról, hogy légy pozitív, törekedj „csak” a jót bevonzani az életedbe. Nos, itt elhangzik egy eléggé mellbevágó megállapítás: Nem azt vonzod magadhoz, amit akarsz, hanem ami vagy!  A rezgések nyelvére lefordítva: amilyen rezgéseid vannak olyan vagy - és amilyen vagy, olyan dolgokat vonzol magadhoz.

 

És a jó hír: „Csak egy gondolat választ el attól, hogy megváltoztasd az életed.”

 

Idézetek a filmből: "Azt mondja Jézus: Ha olyan akarsz lenni, mint én, akkor segítek neked. Ha nem akarsz olyan lenni, mint én, akkor várok rád. Hidd el, mondja a filmben Dr. Wayne W Dyer, egyszer eljön a pillanat, hogy olyan akarsz lenni, mint Jézus. Mindenkinek az életében eljön ez a  pillanat."

 

"Én mindig úgy éreztem, hogy az élet igazi értelme az, hogy boldog legyél, hogy örvendj az életnek, hogy elérj oda, ahonnan nem akarsz megint máshova eljutni. Annyian élnek küszködve, próbálván elérni oda, ahol nincsenek, de valahogy soha nem érkeznek meg."

 

"Lelke mélyén mindenki érzi, hogy akkor élt teljes életet, ha úgy gondolhat magára, mint akinek az élete nem volt hiábavaló. Hogy ezt a helyet, ezt a bolygót, amelyikben éltem, jobbként hagyom el, mint amikor ideérkeztem. Hogy valakinek az életét mélységesen megérintette az én létezésem. Ezt mindannyian szeretnénk. Ennek semmi köze az életkorodhoz vagy önmagad megtalálásához. Bárki is lennél, bármennyi idős, csak egy gondolat választ el attól, hogy megváltoztasd az életed."

 

 Itt megnézheted a filmet:

 

https://www.youtube.com/watch?v=LJPEtmQGnBE

 

 

 

 

sorminta2.jpg

 

 

 

szeretlekkekezust.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 69
Heti: 114
Havi: 903
Össz.: 215 746
Oldal: HÁZI MOZI
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu