EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA

A Mandaláknak is lelkül van, megtestesülnek a mi világunkban, hogy segítsenek nekünk, és mutassák az utat oda, ahonnét jöttünk, és ahová visszatérünk.

ELADÓ HENNA MANDALÁK

 

Már nagyon rég óta készülök arra, hogy henna motívumok felhasználásával készítsek Mandalákat. Évekkel ezelőtt elkészült az alábbi: Henna-pillangók nevet viselő első Mandala, aztán hosszú néma csönd következett ...............

 

 

hennapillangok.jpg

 

 

Mindenek előtt egy kis imertető a hennáról:

A HENNA a mirtuszvirágúak rendjébe, és a füzényfélék családjába tartozó növény, 2-6 méter magasra nő, virága apró, tölcsér alakú, méz illatú. Levelei egyszerűek, de tartalmaznak egy festő hatású anyagot (lawsone-ot), ami a bőrt, hajat, körmöt, gyapjút, selymet narancsvöröses színüre festi. 

 

hennanoveny.jpg

 

 

A növény eme képességét felhasználva, az arab világban élő lányok, asszonyok, tradicionális mintákkal festették tele a kezüket, lábukat. (A bőrre festett motívumok lassan eltűnnek!)

A henna szó a növény arab nevéből számrazhik, amely szó a muszlim oroszágokban női névként is ismert, jelentése: áldott.

Az alábbi fotón egy szépséges, henna rajzokkal díszített mennyasszonyt csodálhatsz meg:

 

hennatestrajz.jpg

 

A fenti rövid kis ismerető után következzenek a  Henna Mandalák- amelyek mérete és bekeretezett ára, (bruttó: 15.000.-Ft) megegyezik a többi eladó Mandaláéval.

 

 

 

 

 

henna8.jpg

 

 

 

 

 

 henna7.jpg

 

 

 

 

 

 

henna2.jpg

 

 

 

 

 

 

henna1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

henna3.jpg

 

 

 

 

 

 

henna4.jpg

 

 

 

 

 

henna5.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 69
Heti: 109
Havi: 898
Össz.: 215 741
Oldal: Eladó Henna Mandalák
EGYEDI KÉZZEL FESTETT MANDALÁK ÉS LÉLEKEMELŐ OLDALAK OTTHONA - © 2008 - 2018 - amandala.hupont.hu